Så er vi genåbnet!

Saltum Galleriet er genopstået. Eller vi har i hvert fald beholdt navnet. Det lille galleri der lå her fra 1940-2007 er i hvert fald nu tilbage med ny ejer, ny kunst – men på samme adresse.

Så det er med stor respekt af det gamle galleri, jeg blot også kaldet mit galleri Galleri Saltum.

Men dagen kom hvor min jeg åbnede det lille galleri i Saltum. Jeg har knoklet i år, måned og ugevis for resultatet som er blevet fantastisk. Galleri Saltum skal nok blive en succes.

Åbningen i sidste uge var en stor succes, der væltede ind med mennesker og der blev lagt mange forudbestillinger og opgaver og tilkendegivelser.

Hvor der er hjerterum er der virkeligt også husrum, og der blev plads til alle. Henrik min kammerat kom og tog et par billeder. Dem kan du se nedenfor. Snart får vi også vores Facebook op at køre, og inden længe kan der forventes re-design af vores side. Så du både finde åbningstider, galleri og online auktioner.

Nu glæder jeg mig bare dagligt til at byde gæster velkommen i galleriet. Han har åbent tirs-ons-fre fra 13.00-16.00 og lør-søn 11.00-14.00 samt efter aftale. Ring bare og aftal tid for et uforpligtende besøg.